November 13, 2009

ANTM CYCLE 13:NICOLE vs LAURA

VS

akhirnya ANTM cycle 13 pown dah nak dekat ke penghujungnya....
nie semua sebab blog teman tapi mesra Fird, WAN....
baca komen mingguan dari dia kan...
menarik minat untuk tengok season nie...
dah lama tak tengok ANTM...sempat tengok sampai NAIMA je...

tapi
untuk ANTM kali ini...
dia ambik semua pendek2...5' 7" ke bawah sahaja....
dan dua peserta final pun telah diketahui....
kali nie...tyra pown susah nak buat keputusankan....
dari empat peserta nak pilih dua yang terbaik....
sebab agak mantap jugakla....(nicole,laura,erin dan jennifer)

apapun my NICOLE pilihan pertama untuk ke Final....
Gadis ni baru berumur 18tahun dari Colorado....
Tempat angah Fird belajar dan tempat Fird pernah tinggal....
mestila kena sokong NICOLE kan...
dari awal episode, NICOLE telah menunjukkan kemampuannya....
dia selalu tidak menghampakan aku...

my jennifer gagal untuk ke final...
tapi tak mengapa...kesukaan WAN si LAURA dapat masuk...
cumanya Tyra kata dalam gambar dia umpama supermodel....
bila luar gambar tak nampak ciri2 model....
rasanya gadis dari Kentucky USA ni agak malu-malu sikit kot...
dia macam budak baik....

si erin tue...bagi aku dia dan NICOLE paling menyerlahlah untuk sesi fotografi yang last untuk ke final nie...tapi rasanya dah tiga kali bottom 2 kan...tak yah la masuk final...
perangai pun tak elok....

so, untuk final nie...Fird akan sokong NICOLE...
dan rasanya LAURA juga mampu beri saingan yang sengit....
apapun aku harap sangat JUARAnya


adalah NICOLE....

14 comments:

je who? said...

haha..

Preppy Guy said...

seriously i expect jennifer and nicole in final 2...huhuhu

xoxo

Preppy GUy

jejaka anggun said...

dah lama x tgk. mcm dah x minat nak tgk pun. huhuh.

Hanida Lavida said...

NICOLE is my favorite since this cycle started! She'll win! Yeay! =]

YobSumo said...

huhu cun lah mereka. Nicole lagi cun kot dari Laura.

btw dah click disneyland!

kawie2020 said...

x tgk pon antm.. saje komen kerana dah singgah...

farenova said...

Fird minat nicole ke?

cik EPAL said...

dah lama tak tengok antm..heee

potato dan exabytes ditangkap ;)

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

je who?hahahah ye....jen tak dapat masuk la....

preppy guy...sedih taw jen tak mashuk...hheheheh

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

jejaka anggun...best taw antm kali nie...semua pendek2...heheheh

hanida...kita suka nicole jugak....

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

yobsumo...rasanya muka nicole memang lebih unik dan cntik dri laura...laura tu nampak manis...

kawie...gie tengok kat youtube....

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

farenova:yup minat nicole sejak first week...muka nicole macam alice...juara australia next top model....

cik epal...thnx....

Flo said...

I pun minat tgk ANTM juga :)

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

ye ke flo...tengok tak musim nie punya....bestkan...suka sapa?