November 16, 2009

~time tacih kawan2 klik-klik~




wah.....saya sangat gembira hari ini...
sebabnya,


pertama kawan-kawan blog sudah menjadi 178org....satu pencapain yang baik untuk Fird.....dan selama setahun lebih Fird berblogging...bangga nie dengan diri sendiri...kembang kempis lubang hidung.....dan post fird pown dah 120 entri dan yang ini ke 121 entri yang telah Fird merapu-rapa di blog ini...blog fird taklah mantap untuk bacaan umum...sekadar mengisi masa lapang dan meluahkan apa yang Fird rasa dalam blog nie....kalo ada org cakap Fird nie perasan ke?mulut longkang ke...apa aku peduli...blog aku...aku punya bapak atuk nenek pakcik sedara aku punya suka la.....hahahahahahaahah....ada pakwe atau makwe ko kesah ke?????pedulik apa aku....


Pencapaian kedua...sebelum nie setiap minggu 400-500 je pengunjung yang datangkan...dan di sebabkan ada rakan-rakan klik....hampir 700 ke 800 org yang mengunjungi blog fird....sangat bangga dengan diri sendiri yerr...walaupun ada orang cakap Fird nie syok sendiri ke?perasan DIVA ke?memang Fird suka perasan....kenapa????jeles yerr....hahahahah


perkara ketiga, selama sebulan lebih bernuffnang Fird hanya kumpul 0.75 sen sahaja....then kawan makmal merangkap blogger jugak iaitu cik Ada Hairuni memberitahu yang dengan nuffnang boleh wat duit...selama ni memang saya tak tahu yer...bukan BODOH...cuma tak tahu yang boleh buat duit....minggu pertama gigihla klik2 org nya....harapkan belas kasihan untuk diaorg dtg balik...last sekli naik 2.00 hinggit je...angin la jugak...tapi ada kata sabar....
tapi untuk minggu kedua, dengan bantuan kawan2 KLIK-KLIK...thnx sangat kat semua blogger yang tolong naikkan earnings fird...sangat seronok yer sebab naik rm14.00.....bagi Fird dah cukup syukur...sapa nak bagi 14.00 hinggitkan...dan minggu nie campur dengan minggu2 lepas dapatlah kumpul...rm 16.75sen...harap dapat kuarkan sekali je duit tue cukupla...dapat...rm50.00 dah cukup bererti buatku yang tidak bekerja ini.....sangat tinggi nilainya taw.....apapun thnx sgt kat rakan2 blogger yang sudi klik2 k...thnx sangat...sayang korunk...kalo fird kaya lagi...fird nak wat party untuk rakan-rakan...nak balas jasa baik korunk semua...heheheh...insyaallah...amin.....


p/s:mari kita teruskan klik-klik lagi...fird pown doa korunk jadi kaya jugak k.....

9 comments:

BULLET said...

jangan lupe klik kat bullet sekali ok

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

orait bullet insyaAllah....boleh nyer...rexki kan...kita kongsi kongsi ler....hehehe

Hanida Lavida said...

tahniah :)
nak kelik tp nuff tu tak kuar.
later dtg.. :D

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

takpe hanida...nanti fird dtg hanida punya k...skang nie nuff tido nie...

hans said...

tahniah lah...
selamat berblogging
biar jer apa orang kata kalau kita tak sentuh tentang dia

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

thnx hans...

Admin said...

tahniah ya aku dah bantai exybaytes 8gb dkt blog ko ni supaya bertambah2 kaya lg..kepada yg belum masukkan nama dkt penagih tegar nuff di sidebar blog aku boleh menjerit dkt shoutmix aku http://www.bylyricsnew.co.cc/



kami x besar dan kami x kuat..bila bekerjasama semua jadi mudah.

ikiqzana said...

wah taniah la ye..
klik kan kt sini jugak.

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

ok admin....nanti fird klik kamu punya berkali-kali lagi k....

ikqzana.....thnx....nanti kita klik awak punye k...