November 10, 2009

~CUCI the musical BEST~

Hari Ahad lepas KAMI gie tengok CUCI the musical...
Memang BEST giler teater nie...
tak rugi datang, tak rugi menonton dan segalanya tak rugi...
lakonan best, banyak lawak, nyanyian best, props mantap...
semuanya best....

suara VANIDAH IMRAN dan HANS ISAAC sangat sedap jugak yer.....
lakonan AWIE dan AC MIZAL memang lawak dan mencuit HATI...
banyak sangat diaorg tambah skrip sebab nie show lastkan...
sampai HARITH tegur masa sedang pementasan....
"korunk ni banyak eclipse ye, ye lah show akhir, penonton pown ada program dinner malam nie"
ye lah director pown siap tegur selamba je depan audience kan...
hahahahaha

kak ADIBAH NOOR pown best sgt...kali ketiga dengar kak dibb nyanyi memang best....
AFDLIN..bakatnya memang besar seperti badannya....wataknya buat saya ketawa, menangis....sedih pun ada....

banyak juga penari yang saya kenal seperti pheez, wadi, fairuz, esther...
mereka dan rakan2 juga sangat best menari...
tariannya membuatkan saya mahu menari juga,...
tahniah kepada stephen rahman a.k.a hang tuah kerana koreografi sangat menarik....
lagu2 untuk teater ini juga sangat sedap2 untuk didengar...
lagu nyanyian Afdlin sedap sangat....

memang sangat tak RUGI....
saya sudah jatuh CINTA dengan TEATER....

p/s:tahniah abng produksi HANS ISAAC yang bekerja bertungkus lumus untuk memanstikan kami-kami terhibur....tahun depan nak lagi.....

4 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

klu ade lg pementasan ni akan dtg,tringin jim nk tgok plak..

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

wajib tonton taw.....

iyllienaz said...

nk tgok gak teater ni..tapi masa tayangan nya ngah bertungkus lumus perang dlm exam hall..now bila dah abes exam, dah abes pon teaternya..waaa..

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

nest time k iyllienaz