June 26, 2009

Keta KENARIku digari~~~

geramnya keta KENARI fird kena gari...padahal fird dah bayar parking kot!!!
memang sialan betul...takkan la fird ni BODOHkan tak tahu nak parking kat mana....memang tak puas hati...service macam lakhanat........orang tanya elok2...dia ak menengking..memang kena makila...

Fird memang tak puas hati!!!

fird dapat surat nie pagi tadi...dia suruh kosongkan parking tersebut sebelum 25 Jun Sebelum 12malam...haluuuu...fird balik dari makan kat umah Ask kul1pagi...gila ke apa pihak pengurusan kolej nie. kul 1pagi dah masuk 26 Jun lar B.E.N.G.A.*.....lagi satu kalo fird dapat surat tue petang semalam memangla fird akan parking tempat lain. dan yang lagi sakit hati fird dah bayar untuk parking setahun...tibe2 kena gari keta aku...memang kena B.A.B.*

memang kenala kata-kata mulia lagi kesat, keji dan sebagainya...

bila rujuk kat pejabat, dia kata salah teknikal...salah teknikal kepala atuk ko kan!!!!Fird tahu nie semua keje2 office boy pihak pengurusan. duit clamp nie semua akan dapat kat diaorang gak...nak untung terus clamp keta org tak bersalah,,,

tapi fird berkeras nak bayar denda sebabnya fird nak tunjukkan bahawa jangan suka2 nak tekan orang dengan ambik duit orang...fird cakap

"SAYA bayar DUIT CLAMP nie tapi masukkan dalam TABUNG AKHIRAT pekerja2 kat sini,bila susah guna je duit nie k...."
MEMANG KESABARAN TERUJI..TUNGGU satu jam nak settlekan hal ni...memang P.u.K.u!!!!!!opppssss....
p/s: jangan banyak bermadah puitis yang terlalu kasar pada hari jumaat...hari keagungan agama kita!!!!!sori....emosi tidak stabil....

5 comments:

kama said...

kesiannye kete yg bnyk bjasa kt aku kne ikat mcm tu

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

kena ikat?????garila..

░♥si lampu neon♥░ said...

relek la beb. sabar...kalau tak tahan, ko duduk lam kotak sorang2 and jerit maki puas2 ok.

TAN SRI MOHD. IKRAM said...

erk!?
adoi.
xpew la
tu sume pengalaman kn?

huhu.

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

huhuhu...pengalmankan.....heheheheh