June 24, 2009

INVESTMENT????

apa pendapat korang mengenai INVESTMENT BANKING?
sangat diperlukan atau tidak...
tetiba je fird rasa nak buat...
saja nak buat pelaburan ni untuk masa akan datang...
maybe bulan tujuh nie fird akan buat...
apa pendapat korang??

5 comments:

ista said...

wah...dah menerima tunjuk ajar aloy ye,,,
'ye...setuju...bulan 8 or 9 ni aku mula...

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

huhuhu...aku memang nak mula nie..heheheh

Ted Baker said...

u mean unit trust? i pun plan nak buat juge.

adie said...

hmmm dah lama ker start benda ni, anyway thank add me as follower

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

belum lagi ADIE...tapi nak cuba masuk...nak invest dalam 1000..then bulan2 bayar 100 atau 200...then tak yah ambik dalam setahun...then duit tu bergandala...tu la TED BAKER,ingat nak buat...untuk simpanan masa tua.

p/s:ADIE BLOG ADIE MENGHIBURKAN SANGAT2!!!