June 26, 2009

DOWN selepas diperli~~

Malam nie tdi dalam kul12.45....
tibe2 kawan fird tinggikan suara kat fird
katanya:
"takkan belajar MASTER nak kena ulang banyak kali, tak faham-faham ke"
terdiam dibuatnya, fird tak reti nak jawab apa masa tue, terkedu fird.
tak perlulah nak perli orang macamtu.
orang yang berpendidikan pun buat salah jugak.
lagipun orang nie manusia yang tak penah tak buat salah!!!
sebal sangat!!!!
okla,memang fird akui fird kurang pendengaran...
tapi janganlah blame dan macam marah2 fird pulak...
orang tanya nak dapatkan penjelasan yang lebih jelas...
memang buat fird jauh hati dan berkecil hati...
p/s:walaupun hati lebih kecil dari badan, namun jagalah hati untuk tidak merosakkan badan!!!

3 comments:

noraramli said...

sabo je la fi.. aku pun slalu kena... ko bt bodo je.. manusia mmg la ada flaws kan?? ingat bile kite bt master, kite gempak sgt ke? kadang mmg kite akan terbuat silap... maafkan je la dia.. :)

ada_hairuni said...

wow layout baru! and u wrote in purple?? i loike!! huhu..
sokong nora! semua org ade wat salah.. x kesah la ko stakat spm ke, degree ke, master ke.. kenape itu pulak yg jd ukuran?? yg ckp macam tu mungkin dia jeles sbb dia belum buat master lg kowt~ huhu..
oh.. nora sgt baik hati menyuruh ko memaafkan insan itu.. huhu...

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

thnx nora, thnx ada...aku maafkan...sebab aku rasa dia tak sengaja kot...huhuhuhu