December 12, 2009

~1st time masuk CONTEST:mood BERDEBAR>tajuk:MAMPUkah aku ke PUNCak~~

hye semua...
PANJANG TAK NAMA ENTRY NI...namanya poyo ok...
tapikan...
hari ni hari gumbira bagiku...
mungkin mood JIWANG semalam terbawa-bawa hingga ke arini...
hehehheheeh...gewdikkan...


hari ni fird nak masuk contest atas anjuran
first time nak join ni...
teruja dan BERDEBAR je rasanya....
tak berharap untuk menang...
tapi mencuba yang terbaik...
bawah nie logo untuk contest ni...
joinlah kawan2...jom jom jom...





so, mood gambar yang fird taruhkan
adalah:


"MAMPUkah aku ke PUNCAK"



fird rasa tahun 2010 yang akan datang adalah tahun yang mencabar buat Fird...
adakah fird mampu untuk gandakan kecemerlangan seperti tahun-tahun sebelum ni...
walaupun sebenarnya kita belum jejak ke tahun tersebut...
tapi fird dapat rasakan cabarannya...
rasanya tahun hadapan lebih banyak cabaran dan tekanan dalam kerjaya...
dan mampukah fird menuju ke PUNCAK???
hanya TUHAN saja yang tahu...
fird doakan yang terbaik dan lakukan 
secemerlang yang BOLEH.....
amin!

24 comments:

[z@ck] said...

cantik la ur pic..
=)

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

thnx z@ck....doala kita menang taw...heheheh

FaizalSulaiman said...

best of luck fird!

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

thnx faizalsulaiman....

hans said...

moga berjaya
cuma ada sedikit pelik la pic nih
xtau asal
xkisah la
gua doa ekau berjaya jer fird

wan2911 said...

gudluCk2!! hehe, nak join gak la

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

hans:
gambar aku semua ko pelikkan...hahahah....pelik naqpa hans????

wan:
thnx...gud luck untuk wan gak...

singAsong said...

saya pun masuk juga...hehehehe...

rash said...

all the best fird =)

Dak Wan said...

All the best my man... all the best in the up coming year. Hehehe. Banyak contest ni. Ni teman dok promote gak contest u http://sue-sygckit.blogspot.com/2009/12/pertandingan-foto-chinta-suci.html

chokio_nia said...

pasti mampu andai berusaha..=)

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

singAsong:
semoga berjaya k...

rash:
thnx rash...

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

dak wan:
thnx wan...

chokio_nio:
ok...insyaAllah...

Dayu said...

peerrgghh!! mantap gambar..
ada potensi tinggi nak menang ni.
gud luck

Zamrud said...

Visit me and follow please !

zieda said...

cntik gmbr ni :)

Cik Dila said...

weee...cantiknye pic kamu...ada can menang ni..

Lady B said...

fird boleh menang! pasti boleh!

oh daNia said...

mmg mcm pic bakal pemenang ...ehehehe

best shoot :)

++***hana zaty**++ said...

kmooo~~~

tantik n gojes nyeee pic ini!~~

mahu ke pncak juge!~~ngee

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

dayu:
thnx dayu...

zmrud:
ok...

zieda:
thnx...berkali2 ambik nak dapat best shot taw...heheh

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

lady b:
thnx...doakan k...

cik dila:
thnx doakan jugak taw...

dania:
ye ke...amin....

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

hana:
jom kita ke puncak sama2...heheheh

jimah said...

nice!! de chance nak mng..