December 15, 2009

~bercuti di KUALA LUMPUR~

Sabtu pagi yang lepas...
mama kol Fird, katanya kita sekeluarga akan bercuti di KUALA LUMPUR...
rasa nak gelak jerr....ye larh Fird kan duk KL,dan bercuti pown sekita KL...
tapi takpe best jerr kan...



kali ni mama dapatkan apartment di KL PLAZA Hotel...
dan kami berehat semalaman di situ....
bestla...sebab ramai2 pergi bercutikan...
paklang dan maksu sekeluarga pown join jugak...


keesokan harinya...
kami pergi ke Pavillion untuk makan2 dan shoping....
best wooo...yang paling best dapa pow ABAH...
abah belanja seluar ZARA...wah...heaven gileee....
thanx ABAH....heheheheh



lepas shoping dan makan...
kami sekeluarga gi KLCC...
dan kami pown singgahlah kat AQUARIA...
best jugak tengok haiwan2 nie...



yang paling penting fird masuk FEAR FACTOR...
masukkan tangan dalam empat bekas yang dalam tue ada cacing,tikus,ulat entah apa2 lagi...
untuk carik empat perkataan iaiti F.E.A.R...
memang takut yerr...tapi saya berjaya yer...ramai gak penonton yang lihat...
tapi saya tetap cemerlang yer....
walaupun menjerit2 macam hadik-hadikkan...
kahkahkahakah....



itulah kesah hujung minggu kami yang bercuti di Kuala Lumpur...
minggu depan kami bercuti di HOSPITAL pulak....
sebab abah akan operation mata...
moga segalanya SELAMAT...AMIN.....

12 comments:

iyllienaz said...

moga abah kamu selamat dan semakin sembuh..Amin..

cik eykameow :) said...

hihi. best kan dpt bercuti dgn fmly? lg² dpt pow suar ZARA dr abah tersayang. Btw,Smoge abah awk cepat sembuh. :]

yuyuEyuliAnayusOf said...

doakn abah awk chat sokmo.. :)
amin...

Duke Luce Dell'amore said...

wah!!
sronok jgk bercuti kt KL ek??
hehehe..
my parent plak jenis yg sgt susah nk jejak kaki area Bukit Bintang tu..sesak katanya!

tp jim ni leh kata tetiap mggu melawat kwsan Bukit Bintang..hahaha..

jejaka anggun said...

dah lama x bercuti satu family!!

Zura said...

eeeeeeeee....pe bende tue...gelinye..

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

iyllienaz:
thnx...hope abah ok...

cik eykameow:
heheh....pow jangan tak pow...
thnx...

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

yuyu:
yeah...hope abah cepat ok...

jim:
bila kita nak kuar nie...heheheh

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

JA:
pegila bercuti....ajak family kamu...

zura:
gamat....takut taw...sebab dia geli je bila letak kat tangan...

Dak Wan said...

Semoga operation nanti berjalan dengan lancar dan selamat. Gamat boleh menggigit tak? Rasanya spesis lintah laut tu.

Lady Fyza ;) said...

abg fird! :)

hope ayah abg cpt sembuh oke.

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

lady fza:
thnx k...doakan k...

dak wan:
thnx tau....takleh gigit...tapi geli gile bila atas tangan...