November 18, 2009

~Kau GEMUK, GEMUK, GEMUK~

masih ada lagi orang cakap Fird nie nampak BERISI...
ayoayo....
dah puas dah Fird diet, kurang makan NASI, pakai BENGKUNG(nie rahsia taw, jangan cite kat orang),
sit up, angkat DUMBLE, sapu minyak MUSTAJAB la...
GIEGIEH yer nak nampak kurus...
sanggup nie IKAT peyut...
tapi tetap ada orang cakap guew TOMBAM....aduyai....


tapi masa gie JERAM TOI,
suhla adik Fird, JIMMY ambik gambo...
terasa macam FIRD nie kurusla pulak...
tak rase pulak macam GOMUK...
cume PEYUT je tolobiehkan....
betul tak????
heheheh...verasan!verangan!


p/s:tak polah...den totap hensem walau GEMUK atau KURUS....hehehehehhe

33 comments:

Ezzedin Al-Qassam's said...

Salam fird, sapu minyak mustajab ke sapu minyak sensa oil..hihihi:)

POSH76 said...

la ingat betul2 gumuk hampeh tul....hehe

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

ezzedin:sapu sense oil boleh turunkan lomak ko?nak cubo lah...hahhahaah

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

posh76:hehheh.....gumuk la jugak...bilo ado peyut tolobih kan....hahahahh

cinta dan lirik said...
This comment has been removed by the author.
dilot said...

mane ade..tak nmpk ar perut tolobih tu...

MOHD FIRDAUS WAHAB said...

fird..

promote perot nmpk..

haha..

lbeh kurang aku je.

skang ari2 aku joging...

keke...

tepkse gk..

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

cinta dan lirik...napa delete post tue...huhuhu

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

dilot:tue namanya proses menahan nafas sehingga peyut kompis....hahahhaahah

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

aku nak joging daus...tapi ujan je...ujan suh aku tido jerr...hahahh

chokio_nia said...

adeh..apsal laki skang ne concern sgt pasal berat bdn??

bf aku pon sebok nak diet..padahal kurus dah..

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

takkan perempuan je nak jaga badan kan...

lelaki pown kena nampak hebat...hebat bukan dengan lemak tapi dengan otot...kalo tak de otot pown jangan lah ada peyutkan...heheheheh

YobSumo said...

fird kau ni betul ke tak makan jamu2 kurus? ahhh kalau makan introduce lah sikit, org lain pun nak gak kurus.

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

yobsumo:dulu aku makan HERBALIFE...aku dapat turun 6kg dalam masa dua bulan.....bagus jugak....

cik CumeY said...

cik cumey nampak kachak jerk..atau mate gue yang julin nie..kompiussss....

Arief Arf said...

mane ade gemuk.
kasi la buff sket.
gi gym!!
waahahahah

jejaka anggun said...

x gemuk pun? okela tuh. ada isi2 sikit. sedap.

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

jejaka anggun:sedap erhh bile ada isi...huhuhu....mana taw sedap nie...heheheh

arief:aritu dah gie gym...tapi fird nie pemalas....nanti nak start balik....

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

cik cumey:fird nampak kachaq erhhh...time tateh....hehheh....merah muka taw....

Tunjuk Bintang said...

gemok ker?
isyk.. maner der. ok la tu kan.
tapi jangan kuat makan sangat..
lama dah x bagi komen.
kalau masuk baca n3 jerk..

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

kan tunjuk bintang...lama tak jumpa kamu kat alam maya nie...hehehehe

sukiminna said...

ooo..xaci2..aku nmpk hang tahan nafas tu..wahaha

ezzati said...

gambaaaaa..mak aiii..haha

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

ezzati...saja je nak tayang body...hahahahahahaha

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

sukimina...tahu takpe...kahkahkah...

Afzainizam said...

http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

salam ziarah bro... adoi lama aku cari blog ko ni.... sorry bro aku ter putus hubungan lah kat ko...

Boroi... gemuk.... gendut...boyot... buncit.... ape lah bezanya semua tu...

klu perut makin kedepan tu tandanya senag hati... ade orang jaga beb....

tapi klu polis ke JPJ perut buncit... tu..... ko paham lah ye....

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

ye ke afzainizam...heheheh...tak hilang...ada je blog nie...huhuhu...

Huda said...

eee.. tunjuk perut...

Signorina Syima said...

gambaq tu macam tahan napas je bro?? huhuhuh

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

syima:ponek den tahan taw...jangan bagitahu org...huhu

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

huda...saja...nak tayang kat dunia...peyut ku tertarik nafas dalam sehingga kempis....

Noorlaila Mohamed Nor said...

eh gemok tu comel laa!

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

gemuk chumel erhh...huhuhuhu...ye kowt....