November 28, 2009

~PERTANDINGAN FOTO CINTA SUCI~

wah nama pertandingan nie kan...
FOTO CINTA SUCI katanya...
hahahahahah....


ok pertandingan ini terbuka kepada semua blogger 
yang sedang dilamun cinta, yang sedang darah manis bertunang dan telah melalui bahtera perkahwinan....


pertandingan ini dibuat sebab fird rasa bila masuk blog korunk mesti rasa jeles sebab tengok gambar korunk dengan pasangan yang MESRA alam gitew....


makanya...sesiapa yang mahu terlibat dalam pertandingan ini perlulah menghantar gambar anda dengan pasangan...apa-apa posing pown boleh....dan disertakan dengan tiga perkataan pada gambar yang menunjukkan CINTA anda dan pasangan dengan tema ekspresi cinta...mesti KREATIF taw....gunalah apa kaedah pown asalkan CHANTEQUE....gambar tue jugak boleh tambah gambar kartun ke, luv ke, ataw ape2 ja taw...


makanya POSTkan gambar kamu berdua di blog kamu (linkkan saya kalo mahu) dan tinggalkan pesanan pada shoutmix ataw comment box Fird k untuk beritahu join contest nie supaya fird boleh dtg blog kamu untuk ambik gambar tersebut...


hantar beberapa gambar pown boleh kat blog kamu...nanti fird akan pilih satu gambar terbaik kamu dan pasangan utk pertandingan ini...



ni contoh gambar...ni contoh je yerr....saya tak de aweqqq...jadi ni gambar dengan JUNIOR.... moga2 pertandingan nie nanti memberi semangat kat guew untuk berCINTO la nanti...heheheh

penyertaan akan bermula 28 November 2009 sehingga jam12malam 19 December 2009....


pengadilan akan dibuat dengan 70%undian juri awam...dan 30% undian dari juri hakim iaitu saya SENDIRIist@jib dan KAMA CYRUS....datanglah blog mereka untuk mengenali siapakah JURI anda...


joinlar k...
dapat hadiah taw....
no.1:pendrive 8gb
no.2:pendrive 4gb
no.3:pendrive 2gb


insyaAllah ada hadiah tajaan...doa-doala k...mana taw menjadi pulak bila dipujuk MAMAku nanti...


p/s:jom join, tunjukkan rasa cinta kalian dengan kami...





36 comments:

--siLEnt_ 5iLh0ueEtte-- said...

wao... macam menarik~ hehe!
fird!! e2e 1st commentor 4 entry ni eh?? keh keh
-um...mcm nk masuk tp incik fly2high kompem xbg =(

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

ala pujukla dia awk...
menang dapat pendrive taw....

DilOt said...

kene godeh balik folder2 gambar....dah la dilot payah tayang muke..ngeee..

AHMADSUFI6177 REVO said...

ala.. teringin join.. tapi kami x pernah tangkap gmbar sekali lah.. huhuhu... eh.. sekali je la pon... itupon dalam koleksi dia.. xlawa lak tue.. waaaaaaaa... mesti xmenang..

CikMin said...

fird..tuk org2 yg dah lama melayari bahtera buleh juin gak ke?

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

dilot:
ala dilot..sekali sekal...jom join...

ahmadsufi:
cuba dulu...boleh punya...

cikmin:
boleh boleh boleh...
dialu-alukan...

rash said...

hadiah besh =)
nk join!!!
just post gamba & bgtaw kt shoutmix je ker syarat nye?

Duke Luce Dell'amore said...

alamak!sah2 jim xleh join..
sbb jim xnk tayang saper si dia..
plus,klu tayang,MATI LER!!! pecah lobang sendiri katanya..

xpe2,jim jd pemerhati je r..huhuhu..
sob!sob!sob!

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

rash:
post gambar kat blog kamu...thentinggalkan pesan kat blog fird k...

duke:
pecah lobang...huhuhu...
mmm...baik jangan taw...huhuhu...
memahami...

green said...

diriku yg single mingle ni x boleh la kan..
huh, dah arr nak blah laa..

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

jgn mcmtu...support kwn2 kite k...

rash said...

klu dh post tp tetiba nk tukar gamba bule?

jejaka anggun said...

bagaimana pula pic dgn cinta kpd alam sekitar, haiwan, tuhan atau cinta sesame jenis?

ahaks!!

hans said...

aku hantar gambar aku dgn member yg bukan kekasih leh x?
huhu

::alwaniamalini:: said...

oh, hadiah sangat menarik! ahahaha..

tp xleh joinla ehehe..
incik pumpkin saye x benarkan wajah dia diexpose hihhi..kalo wat blur2 leh ke icik fird?eheh, ada yg nak kena pelempang kan :P

kama said...

ohok2! kama cyrus?
terbatuk kokol membace nye.
okeh la. klo suh jd juri bole je
klo suh nyanyi blom tentu la
ngamuk mak aku if sg buloh bnjir nnt

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

rash:
ok...boleh...dah betul2 konfirm gambar yg rush nak, bagitau fird semula k...jangan rush sgt k...take ur time...

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

jejaka anggun:
cinta sesama jenis, mmmm...ok jer...sebab fird memang jenis open jer...hahahahah

hans:
selagi hakim tak taw takpe la...ni hakim macam dah taw je....

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

alwaniamalini:
la ye ke...blur pown takpe kowt..mana tau hakim awam dan hakim utama suka....

kama:
chanteque la...hehehe...
xbanjir punya sungai buloh...

nurain rodze said...

whoa !

gambar mak ayah kite boleh ?

farysa said...

nak masok jgk!
hahaha
kne korek lubang cari pic lme2 ni
=)

farysa nk tnye skit leh?
kalo kmera nikon d40 ok x?

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

nurain rodze:
blogger saja la...kalo ayah atau mak awak ada blog...ok je...

farysa:
ok jerr...boleh...kamera apapun boleh...

farysa said...

bukan2
mksd i kamera tu ok x
kwn i nk jual dlm rm1300
die bru gne dlm 10bln
klo ok i nk bli
=)

QeMa said...

ouh~
best nyer
nk join~
*muke excited*

«♪Ruff♪» said...

weh aku cmne beb..
xleh join la neh...
aku xde kekasih...mahupun tunang ataupun isteri

YobSumo said...

alamak.

aku sangat tak layak masuk.

kecewa.

~finazizan~ said...

sgt menarik..sy mahu join..limit bape pic leh ltk ek??i da follow u..nnti follow back ek..da siap pic nnti i upload i inform k..*best2*

Arief Arf said...

menarik..
tapi segan la nak tayang2 gambar ni..
wahahahahaha

XP

Dak Wan said...

Ermmm.... nak masuk ke tak erk? Decision, decision...

zahidahzin said...

nak join! nak join! nanti dah post pics,i'll give u the link :)

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

qema:
joinlah...jom jom jom...

ruff:
tak pe...next time ko join k....

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

yobsumo:
apa kata ko ajak ruff berchinta...dia singla tue...

fina:
berapa gambar pown boleh....tapi akan dipilih satu je...

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

arief:
ala tak yah la segan...jom join....

dak wan:
jom lah join....

zahidah:
yes...jom join...

eLLa said...

nak masuk..
tp..
cm xleyh jer

Liyana said...

wau, banyak respond..sy plak, xde gmbar kapel yang best cz sy seorang yang pemalu [ok, sy tipu]...isk..

fatihah said...

encik fird..
salam kenal..
saya join contest ni..
harap3 saya bernasib baik...

ni link entry
http://hznh.blogspot.com/2009/12/foto-cinta-suci-contest.html