November 22, 2009

~Siapa nak berGAMBAR???~


Hari nie Fird menghabiskan masa duduk depan kamera dan snap berulang kali....
dari jam 10 hinggalah ke enam petang....
Fird sangat berpuas hati dengan talent yang ada di COLORS OF ART....

thnx buat Qashfi Zackry merangkap Pengarah Kreatif COLORS OF ART yang memberikan kepercayaan buat fird untuk mengambil gambar bakat-bakat baru yang ada di agensi ini....
thnx buat farra, fiq, miza, awyn dan keluarga Qash yang banyak membantu....

sesiapa yang mahu menjadi MODEL IKLAN, PELAKON@ apa-apa yang sewaktu dengannya...
boleh mengontek 017-260 9605 (QASH),


makanya dari kecil2 manusia,
hinggalah ke belasan tahun,
gadis teruna remaja,
dan orang yang SANGAT dewasa
fird snapkan gambar mereka....
lihatlah hasilnya.....










MODEL kesukaan Fird:

1)Trisya namanya baru enam tahun kalo tak silap Fird lar...bila kita tanya apa cita-citanya, dengan pantas dia kata nak jadi MODEL...
memang kelaszz budak kechil ini...dan fird tak yah suruh pose...dia dengan cunnya pandai bergaya....


2)Mimie, gadis berusia 15tahun...cun dia nie...buat Fird cair....


3) MANGGIS@Shaz...umur 20tahun, pernah berlakon dalam cite PUTERA SHAZLAN sebagai guru tari...
dia sangat pandai pose...dan sangat chumel....



p/s:sesiapa yang mahu fird ambilkan gambar untuk apa-apa majlis ataw suka-suka nak bergambar...boleh contact Fird k....harga boleh runding.....rate harga Fird
kalo pengantin Fird akan ambik RM550 sahaja...
kalo event kecil RM70-RM100....
dan kalo event formal RM150-RM250....
dan akhir sekali untuk gambar persendirian, tema sendiri,suka-suka nak bergambar RM50-RM70....
tapi apapun harga boleh runding...fird bukan nak untung...
nak bayar kudrat yang dah digunakan je....

19 comments:

chokio_nia said...

ko pandai amek gamba eh??nice..

ske tgk si kecik tu..=)

SUKA AKU LAH! said...

nk gak!!! heee....kucing2 nak ambik x? heuuu

GhOsToNe said...

alala...

chumel!!!

Noorlaila Mohamed Nor said...

kalau dapat amek gamba awek cair je selalu ek?
haha

Arief Arf said...

wah!
aku nak jadi model!
hehehe

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

arief:
kamu amat dialu-alukan kerana kamu mempnyai figure yng menarik....di colors of art hanya bayar rm15 untuk buat profile....

agensi paling murah yang fird pernah sertai....fird pernah bayar rm700 untuk buat profile modelling ok...so baik kontek mereka....

colors of art ada dua filem dan dua drama sedang menanti....

iklan pown ada banyak...agensi ini boleh dipercayai....sungguh...lihat saja manggis@shaz gambar diatas...dapat jadi pelakon dri agensi ini....ada dua org lagi yang fird kenal dri agensi ni dapat berlakon juga....

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

noolaila:
yup...akan selalu cair kalo perempuan itu melentokkan dirinya...hahahah

ghostone:
memang harus chumel...
huhuhu....
panas badn tengok si gadis....
bergojak iman...

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

suka aku lah:
fird pernah ambik gambar2 kucing kat apartment jalan kucing...owner dia org indonesia...masa tue fird ambik rm50 je...ambik duit pun untuk minyak je, duit makan je dan edit gambar...

chokio_nio:
pandailah jugak....heheheh....
boleh la...ko tengok gambar yang aku ambik, pandai tak?hehehe...

Sharinginfoz said...

memang berbakat jom le dtg sini

YobSumo said...

nak no phone Mimie. hahahhahaha.


oh kau cameraman rupanya. baru tahu!


ada nak model sumo tak? boleh lah aku apply :p

jejaka anggun said...

so bile nak amik gambar jejaka anggun? dah lama x pose pakai bikini dlm swimming pool nih.....

rathiqah azmira rosli said...

wah fi,muslimah punye ade.hehe t ko dtg,ko amik gmba aku k.haha

--siLEnt_ 5iLh0ueEtte-- said...

um.. um... nk kate xcantek bole?? hehe.. gurao jek!

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

jejaka anggun:hehehehehe....boleh2...bila nak ambik????

yob:
nanti aku tanyakan k....heheheheeh

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

tiqha:
baikla makchik...

silent 5ilhoueete:
boleh je....nanti kita belajar bagi lebih bagus....

Melz said...

uish..cunnya pinkgirl tuh ..kenalkan leh ? hahahaha

farenova said...

berbakat..gambar budak2 comel2 belaka

farenova said...

amboi fird.... kemain lagi... amik gambar anak dara tengah pose tu... hehehe.. apa apa pun hasil kerja fird memang bagus.. kalau ada job nanti akak bgtau... k... all the best to fird

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Hi..my name is Cik Angkuh..i am a new blogger.. looking for a new blogger frens.. to be followers and sharing all th entry..kindly visit my blog..http://cikangkuh.blogspot.com and http://outdaysgurl.blogspot.com