November 27, 2009

~kejujuranku disalah ertikan di hari mulia~

dua hari sebelum nie nak mintak maaf pada rakan klik2...
sebab fird tak dapat nak bukak lappy untuk klik2 iklan korunk...
macam2 perkara berlaku sebelum menyambut hari mulia ini...


tapi pagi nie...fird cuba nak balas semua yang dah dtg klik...
dan fird nak klik rakan2 yang masih online...
dan fird saja buat ayat yang sama...
sebabnya malas nak taip....


ayatnye: "SALAM ADHA...PERNGORBANAN SATU PERJUANGAN"...
ada juga yang fird tulis "SELAMAT HARI RAYA"...
dan belakangnya fird akan tambah streamyz/blog FT/potato...
bila iklan kornk muncul...kalo tak fird takkan tambah


tapi ada pulak yang cakap fird copy and paste....
takkan hari mulia nie nak menipu...
maksudnya dia tuduh fird tak klik...sebaliknya la kan...
selama fird klik korunk tak pernah fird tipu...kalo tak de fird akan cakap takde dan fird pesan akan dtg balik...


mungkin contoh yang dia anggap...
"SALAM ADHA...PENGORBANAN SATU PERJUANGAN...STREAMYZ..."
mungkin dia ingat...fird komen yang sama kat blog korang tapi tak KLIK...
sedihnya bile dituduh macamni....


sedih sedih sedih....


apapun SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA....

30 comments:

CiK sHaNasHaIDa said...

salam aidil adha..
xmo sedih ea..

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

thnx shana

Duke Luce Dell'amore said...

aok??kes klik2 pun leh jd isu ke??ishq3..

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

kan..kite nie jujur...tak suka tipu2...ni nak tanya kita nie jujur ataw takkan....

kalo rasa kita tak jujur takpela..kite tolong org lain jer...

diLL said...

uhuew~namo sedey3 yerp!uhuhu.. =xpela tue kan.. yg pntg kt wat ikhlas..=)..yeay!dpt nexcare d sini..btw epi aidiladha~enjoy it!

jejaka anggun said...

lawak sedih entry nih.

selamat hari raya!

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

JA:

apa yang kelakar tue????hahahah....kita sedih la...huhu

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

dill:
salam adha juga k....

[z@ck] said...

hish...sapa yg buruk sangka sgt tuh..
huhuuhuu

Arief Arf said...

la..
kesian.
ade jugak orang yang ckp camtu..
ish ish ish..
xpe xpe. yang penting hati ikhlas.
hohoho

selamat hari raya haji!

syifa' said...

salam aidiladha from me, syifa'!!

jgn cedey2.
ala. perkara bese2 kadang2 orang buat.

:DD

chokio_nia said...

larh..cmtu plak??haish..sabar la ye..

slamat ari raye neway..=)

Dak Wan said...

Aku mmg tau ko tak klik nuff aku..... sbb aku mmg takder nuff pon. Hahaha! Slmt Hari Raya Berubah gak k?

Eyriqazz said...

Sabarje la ye.Memang dah resam manusia,ada saja yg tak kena

http://eyriqazz.blogspot.com

Prettysnapshot said...

Bersabarlah fird, memang lumrah kite manusia hidup didunia ni takkan lari dari pelbagai masalah, kuatkan semangat dan banyak bersabar, yang penting Tuhan tahu ape nawaitu kite. Bersabar ye dik

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

zack:
rakan klik jugak..
agak aktif orgnya..dan rasanya ilu dia pown tinggi...tapi berburuk sangka...

arief:
tu lah yg penting ikhlas kan....insyaallah aku doa ko kaya gak...

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

syifa:
ok syifa ....tak sodeyh lagi...

chokio:
kan...slmt ari raya gak...

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

dak wan:
letakla nuff kalo nak aku klik k...

eyriqazz:
yup...sabau ajala....

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

kakscha:

thnx taw....

Liyana said...

ala, jangan amik hati..sometimes dorang datang bukan click pun...

selamat hari raya aidiladha ye..
pengorbana satu perjuangan..
[copy ayat u]

Faarihin said...

Salam aidil adha.. blog sy takde iklan ntuk d klik2.. (^__^)

tq sudi mai ke blog sy yer..

JMR said...

dun sedih2 di hari raya..be happy bro!

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

JMR:
ok,baikla...

faarihin:
takpe tak de nuff pown takpe...saya suka dtg blog awak..

liyana:
ok...dah tak ambik hati lagi...heheh...terasa je sikit tdi...

Noorlaila Mohamed Nor said...

salam aidiladha
:)

cik EPAL said...

nuff tido..nanti datang balik....salam aidiladha ;)

YobSumo said...

erk. relax2 chill2...

salam aidiladha juga!

░♥si lampu neon♥░ said...

tak baik arr maen tuduh2..

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

laila:
thnx k...

cik EPAL:
ok...jangan lupa datang balik...

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

yobsumo:
ok...dah chill dah...heheheh....
biasala pepagi raya kena sentapkan...
tu yang terasa sikit tue...

neon:
kan tak baik kan.....

rAtu saLju™ said...

salam aidil adha..da klik nuff awk..