December 2, 2009

~misi untuk mendapat ketulan pada badan~



semalam lepas aku gie tengok NEW MOON
tiba-tiba alangkah bahagianya jika aku punya badan yang cantik
macam JACOB dan rakan-rakan kan...verangan aja...
mesti lebih ramai menggilai aku...sebelum ni diaorg menggilakan aku...
sekarang nie aku nak diaorg yang gila tengok aku...
hahahahha...kan....harus katanya....


makanya tahun 2010 akan tiba...
jadi aku berhasrat untuk memiliki ketulan2 tegap pada badan aku...
aku akan berusaha gigih untuk mencapainya...


mulai 1 januari 2010...aku akan ada diari mingguan mengenai misi aku...
segala yang aku lakukan akan dicatitkan dalam blog keparat separuh hebat nie..
~MISI KETULAN TEGAP~
ye larh muka aku agak menarik (verasan k)...
jadi takkan badan aku tak nak cantik dan SEDAP untuk orang kan...
wah unsur 18sx nie....


doakan aku berjaya dengan MISI aku ini...huhu...adios...

41 comments:

rash said...

dh agak dh ms bc title.. ni mesti terpengaruh ngn 6pax jacob... huhuhu..
nway, semoga berjaya la ye =)

GhOsToNe said...

huhuh...

diew ade dua care tok dpatkan 6pax.

first, makan ubat.then second exercise.arap ko x makan ubat ek...

cz mkn ubat wlpon cepat nmpak 6paxnyew...tp ade side effects nk mmg hebat gilew!!!

so...chaiyok2!!!

iyllienaz said...

good luck utk mendapatkan badan yg cantik..

Hans said...

then spe mng pic 2 jd pe ?

nangka said...

selamat mencuba~

FaizalSulaiman said...

semoga berjaya fird!.hehehe.
da tgk newmoon tuh.fuh badan jacob ngan geng2 dia mang smart kan?

jejaka anggun said...

good luck!

ezzati said...

gud luckkk..

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

rash:
thnx...doala...saya dah beatiful mcm jacoh...badan je gelebeh sikit...

ghostone:
tak nak ambik ubat...nak exercise...baru rasa seronok...

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

iyllienaz:
thnx...hope sgt...

hans:
pic menang akan tayang pada blog fird...dan menang dpt hadiah pendrive...

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

nangka:
wah nama,unik...
thnx...

faizal sulaiman:
sangat faizal...teruja untuk memiliki badan seperti mereka...

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

ezzati dan jejaka anggun...

thnx bagi semangat....

intan izani said...

wah, tinggi azam
gud luck!!

intan izani said...

fird,
dah join contest tu

http://intanizani.blogspot.com/2009/12/foto-cinta-suci-by-firdaushaikal.html

mier@merr said...

weewiiitt... semoga berjaya... :)

hans said...

hahaha
sama2 kita berusaha
aku nak dapatkan body macam Rain dalam Ninja Assasin
haha

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

intanizani:
thnx thnx...thnx join gak...

mier:
time tasih lor...

hans:
wah...semoga berjaya hans...

Arief Arf said...

taw xpe bro..
bile aku tgk new moon tu pun aku rase panas hati je tgk si jacob tu..
hahah..
terus rasa semangat nak gi gym balik..
tapi malas gile ah plak..
aaaaa

Duke Luce Dell'amore said...

hahaha..statement "sedap" tu yg xthn tu..

gudluck fird!

[z@ck] said...

ini slh satu ciri lelaki idaman ku..
heheeheee..
klu x da 6 pax..x yah masuk line la..
=P

zahidahzin said...

badan tu sungguh hot! Kan best kalau sume laki m'sia badan mcm tu :p. hehe jgn mare but gudluck!

ekopelancongan said...

salam kembara bro..

haku dh bayangkan bile ko dh beketoi2 nnti..

jalan misti mengepak mcm tiyak kene bisol..

ngee..

.millalara. said...

abg jacob ohhh~ *daku kecairan*
haha~

semoga misi berjaya ohh.. ambik gamba sebelum dan selepas yer ;p

chokio_nia said...

owh gud luck la..tapi tayah ketol2 sgt kot..

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

arief:
kan kan kan...
ko jangan malas...bukak sem nanti jom gym kat pusat sukan ngan aku...

jim:
kan...sedapkan...heheheh

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

zack:
wah cmni aku dah tersingkir awal la nie...

zahidah:
sebab tu la i nak jadi lelaki masia versi jacob....kahkahkah

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

ekopelancongan:
wah....yolarh ado bisul yerr....

millalara:
nanti mesti u cair tengok i...

chokio:
ala...napa?

hati bernanah said...

aku baru tengok cite tu petang tadi.
memang menjejeh air ketuban tgk badan kwn-kwn jacob/jake tu. especially sam (leader). taste sgt.

p.s: semoga berjaya!

yuyuEyuliAnayusOf said...

gdluck okeyh!
nnt da brjye jgn lpe tunjk kat kte org niey! :p hehe

Future Protaz said...

Perut orang tu dlm gmbr ada 6 ketul kn? aku baru dpt bina seketul..tp besar dr dia la...hehe

Mr. Cuz said...

semoga ko berjaya bro..hehe
jgn sekerat jalan je plak nnt..wakaka

DilOt said...
This comment has been removed by the author.
DilOt said...

badan 6 pac..erkk..menakutkan utk dilot..=)

fezaL Mohd said...

maskulin la pasni haha

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

hati bernanah:
ye ke...huhu....semoga daat jejak idaman sperti sam yerr...

yuyu:
thnx k...

future protaz:
hahahha..aku pown sama jugak...

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

mr.cuz:
thnx mr.cuz...

dilot:
tak suka ke?tapi sya suka...

fezal:
nak masuk majalah maskulin nanti...insyaAllah...

snid73 said...

semoga berjaya dengan misi kau...
dan doakan aku dengan misi aku hendak turunkan berat badan dari 87kg kepada 75 kg....

rathiqah azmira rosli said...

train utk abg sedare ku.heh weh takyah la nak bdn cmgitu.geli ah klo jumpe ko t.haha

lotikus disarimankan said...

eseymen...nk join kontest tuh tapi bergambo la polak.fail bab2 edit mengediat tapi akan ku join jugak

badan jacob marbeles
seangkatan dengan van diesel n the rock punya body
nampak sangat kegatalan ku
hahahahahahaha

Jantan Terhangat said...

hahhahaa bro..kalau ko nak dapat badan cam2 dengan cepat boleh..

ko banyakan sentuh anjing atau serigala hahahhaha

wei aku pon nak badan cam2..

Zura said...

erm...xbape suke sgt lah lelaki badan cm tue...hehehe...
teringat iklan kit kat...badan je besar bile nmpak lipas menjerit takut terus penyekkan tin....hahaha..