December 1, 2009

~aku CURANG~



aku selingkuh
MAKAnya aku lepaskanmu...






untuk bersama cinta baruku...
sebab cintaku padamu bukanlah sesungguhnya...
kerana aku cintakan ko ketika aku kesepian...
bukan ikhlas mencintaimu...

keputusanku MUKTAMAD
ya, aku KEJAM
tapi aku JUJUR mengatakan aku tidak lagi menCINTAimu
maafin AKU...

22 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

aiyo fird!
ni ngan owg mana plak ni?
yg fird citer kt jim aritu ke?

sYukCurZ said...

kejam tp adalah lebih kejam dari membiarkannya untuk trus mencintai..

QieFLy si Dolce said...

kamo kejam fird...sampai hati ko...apakah aku ini kurang sempurna dimata mu....hehehe drama skit...

jejaka anggun said...

berpaling tadah rupanyer....

dasar org lelaki mmg begitu!

antar aku balik umah mak bapak aku skang!

eLLa said...

wahh..
kejamnyer..
tpi gtu ag baek..
ckp awl2 ..

ichiban | いちばん said...

huhuhu.. well x salah kalau kita dah x cinta org tu.. but ingat la kalau kita wat kat org cam tu.. be ready coz one day ada org wat kat kita plak cam tu.. in other word wat cam cik ella kita ni .. ckp elok2.. huhuhu

Anonymous said...

ko lah manusia kategori barua babi

Arief Arf said...

aku tataw pape so xleh nak cakap la kejam ke ape ke.
hehehe..
wahh.. orang atas ni marah betul eh (komen anonymous)

relax relax, chill..

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

jim:
yup...org itew...dia pown sudah mengerti...

syukcurz:
betul, sebab tue lepaskan dia...walaupun dia sendiri yang tak nak...

qief:sabarlah sayang yerr

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

Jejaka anggun:
nanti saya pulangkan awak kat mak ayah awak erh...heheheh

ella:
ye, perhubungan kami masih awal...baik saya terus terangkan...dari sya pendam je...melepaskan lebih baikkan...

ichiban:
saya cakap elok...berhemah je...mungkin dia perlu masa untuk terima...dia baik...tapi saya tak boleh terima sepenuh hati...

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

anonymous:
barua ye?babi ye?ok je...
sebab ramai je lagi yang nak mengaku aku nie anak manusia...
aku nak selamatkan hati aku dan dia...kalau aku teruskan, dalam masa yang sama aku curang dan mencintai orang lain...adakah baik untuk bekas kekasihku dan aku sendiri...at least aku jujur...aku bagitahu tentang perasaan aku...tak selindung....

arief:
sabarkan budak tue yer...maybe dia terasa lebih2 kot....

GhOsToNe said...

alamak....

gambar mmg mnebabkan ak panas aja pd laki ithu!!!

rathiqah azmira rosli said...

err biar kejam sekarang jgn kejam kemudian.ehe

chokio_nia said...

aiyak..kate sblm ne single bro??hurmm..tp btol la ape ko wat..dr ko men kayu tiga, bek lepaskan die..tu yg terbaek..

«♪Ruff♪» said...

bro..xbaek utk kesihatan curang2 neh...
ngeeee

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

ghostone:
sabau ghostone...sabau yerr...

rat rosli:
yes sokong kamu...

chokio_nia:
that's why aku melepaskan chokio...

ruff:
dah kembali sehat...tiada cinta tiga segi...

imz jentayu said...

wahhh...peritnya rs kalo mcm 2.tapi lm2 gurl 2 boleh tima...dan berterima kasih..mungkin dia akn dpt lelaki yg lebih baik..hehe

FaizalSulaiman said...

hello fird.
memang kejam, tapi itulah cara yg paling baik sebenarnya.takut lama2 org itu semakin bertepuk sebelah tangan pulak.huhu

watie said...

owh kejam ko lukakan hatiku uwaaa (tiba2 plak kikiki)

semoga keputusan itu terbaik buat fird..

p/s : klik taylor's :)

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

imz jentayu:
sangat berharap dia boleh terima...
lagipun fird dah terangkan baik dan buruknya kalo kami terukan...

faizal:
tu lah aku cuba untuk tidak beri harapan pada dia...

watie:
ye...harap ni terbaik untuk kami...supaya tidak ada lagi perbuatan jahat lagi...baik terus terangkan...dari simpan...

CikMin said...

alahai...siannye...

klik2 mr potato..

NiNa' said...

siannye.. bleh paham perasaan tu~~~....huhu