August 4, 2009

my new LAPPY

first of all, Fird nak berterima kasih pada Abah dan Mama sebab bagi laptop baru kat Fird...
thnx sgt2 sebab abah bagi greenlight...
Sayang Abah ngan Mama...
tahun nie Abah banyak habis duit untuk Fird...
Kamera, Laptop, Hp baru...
Fird sangat menghargai dan sayang Abah...
walaupun kadang2 kita selalu tak sehaluan tapi sebenarnya Fird sayang kat Abah...
tapi dulu fird selalu bersikap kebudak-budakan sangat...
suka melawan abah..
Chico pun pesan ngan fird suh jaga hati Abah dan jadi lebih DEWASA...
Fird CUBA!
So, Fird bagi laptop lama kat adik fird, JIMMY!!
then, Fird beli lappy nie kat PC FAIR kat klcc...
thnx kat PAKWEku sebab temankan Fird beli lappy nie...
sangat ramai orang, fird tahu Pakwe tak selesa...tapi thnx sangat tolong temankan...
akhirnya Fird dapat beli laptop idaman...
~HP Pavilion dv2 Series~
jadi lappy nie belum ada nama lagie...
tapi fird rasa fird nak namakannya "PAKWEku"
boleh ke pinjam nama pakwe nie...hehehhe...gurau jerr...
ada cadangan nama untuk Lappy fird???tolong cadangkan...
p/s:thnx sgt ABAH!sayang ABAH!tolong kengkawan cadangkan nama...kalo keta Fird nama nya "Kinky", Doraemon Fird namanya "Fimon", kamera sony namanya "Mr. Sony"...nama lappy nie apa pulak???

11 comments:

FERDAUSferdy Buthaks said...

wao...best dpt lappy baru

Indera said...

letak a nama Spiky.hehee

iyllienaz said...

baek nya abah..nk jadi anak abah fird jugak la..

Kaka' said...

HP = HapPy

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

ferdaus:best sgt,hepi tak terkira nie...
indera:suka gak nama spiky tue...huhu
iyllienaz:nak jadi anak abah jugak erhh...nanti kita tnya abah dulu
kaka:hp:happy??not bad...

kesimpulannya macam namanya happy spiky larr...ok tak...

elva said...

lappy kite sama la awak...
name lappy kite 'puteh'

kite suggest name 'blackie'
amacam?

teruterubuzu said...

nomie..?

flip said...

haiyark,,perluke setiap bende mempunyai name??

*haisyh*

p/s : namekan Mr. Lappy cukup kowt,hehe

Arief halim said...

aku cdgkan "LappyHP" =)

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

sangat perlu flip...untuk kepuasan diri..heheheh...
ngade-ngade kan...
hahahah

SHAHIRAH KHAIRUDIN said...

wah!!!fird... (sambel blink-blink kan mata)

nak pinjam boley???
ala...boley la...