July 23, 2009

sori sori sori


Sangat-sangat nak mintak maaf...
dengan orang yang Fird sangat sayang padanya...

Pagi tadi dia kol
Fird happy sangat...sangat-sangat!!!
sebab Fird rindu dia....terlalu rindu!!!
Betul, perasaan tue agak meluap!!!

tapi petang nie dah Fird mengguriskan hatinya...
Fird tak sepatutnya tanya perkara yang dia tak suka...
Fird mintak maaf...
mintak maaf...
tak berniat...

Fird nak dia tahu Fird Sayang Dia!!!
Sayang sangat-sangat!!!
Serius, Sayang!!!
Kalo dia kata cariklah yang lain, jawapannya adalah tidak!!!
Fird tetap menunggu

p/s: Awak, SUNGGUH SAYA SAYANG AWAK!!!

3 comments:

kama said...

awww...
sho shweeeeettt..

ai@reel said...

er...alhamdulilah....

buat sidia tu bukan senang lelaki nak minta maaf and open cam ni..udah2lah tu bagi lah can kat balak ni..ehehehheh

cian dia

eheheh

Mohd Ahmad Ferk said...

biarkan je dia tenangkan perasaan dia dulu..
nanti mintak maap kat dia..
mesti dia terima..
good luck ;)